Maistą patiekiame švediško stalo principu. Patogu, kai renginio vietoje nėra virtuvės, vienu metu reikia pamaitinti daug svečių ir norisi kuo didesnės įvairovės. Meniu rasite ir vegetariškų pasirinkimų.
Minimalus biudžetas: 1 000,00 €
Jeigu pageidaujate aptarnautume svečius su padavėjais, patiekdami patiekalus asmeniškai, turėtumėte rinktis iš šventinio meniu. 1 užkandį ir 1 karštą. Tokiam aptarnavimui taikomas: 400 Eur paslaugos mokestis, 13 Eur starteris ir 24 Eur karštas patiekalas. Galime gaminti tiek sodybos virtuvėse, tiek lauke su griliumi. Galime pasirūpinti gerimais, vandeniu, taurėmis, papildomais įrankiais, kitu inverntoriumi.
Minimalus biudžetas: 1 200,00 €
Ruošiame užkandžius ir pateikiame "Grazing table” konceptu, kai stalas yra užpildytas meistriškai išdėstyta mėsa, sūriais, vienakąsniais, sezoniniais vaisiais ir užtepėlėmis. Tai būdas svečiams patiems pasirinkti kokius derinius nori ragauti. Įeina viskas, kas pateikta "Užkandžių meniu", nereikia nieko papildomai rinktis, nebent norite kažką pridėti pagal pageidavimą.
Minimalus biudžetas: 400,00 €
Siūlome privataus šefo paslaugas namuose, nepriklausomai nuo žmonių skaičiaus. Galite rinktis mūsų degustacinį meniu ir nustebinti savo artimuosius privačia vakariene su aptarnavimu!
Minimalus biudžetas: 1 000,00 €