Labiausiai klientų pamėgtas TOP trejetukas! 1 kg. kaina - nuo 40 eurų. "PHILADELPHIA" - kakavinis biskvitas perteptas Philadelphia sūrio kremu (Cocoa biscuit smeared with Philadelphia cheese cream) "SERBENTAS" - špinatų biskvitas perteptas juodųjų serbentų kremu (spinach biscuit smeared with black currant cream) "KARAMELINIS MEDUTIS SU SLYVOMIS IR GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS" - karameliniai lakštai; kremu su namų gamybos karamele; slyvos ir lazdyno riešutai (caramel biscuit; cream with homemade caramel; All layers have walnunts and plums added to it)
Minimalus kiekis: 1
Dieviško skonio musiniai - kreminiai tortai. Galima rinktis iš kelių rūšių, 1kg kaina - 40 Neurai. "ANDŽELA" - šokoladinis musas; pasiflorų, mangų ir kriaušių kompote; aviečių confit; traškus sluosknis su šokoladu ir riešutais; migdolų biskvitas (chocolate mousse; passion fruit, mango and pear compote; raspberry confit; crispy part with chocolate and peanuts; almond biscuit) "TROPIKAI" - mascarpone musas; pasiflorų, mangų ir kriaušių kompote; aviečių confit; traškus sluosknis su šokoladu ir riešutais; migdolų biskvitas (mascarpone mousse; passion fruit, mango and pear compote; raspberry confit; crispy part with chocolate and peanuts; almond biscuit) "SICILIJA " - grietinėlės ir pistacijų musas; pistacijų ir baltojo šokolado kremas; aviečių ir vyšnių confit; traškus sluoksnis; migdolų biskvitas (cream and pistachio mousse; pistachio and white chocolate cream; raspberry and cherry confit; crisp; almond biscuit) Šie tortai populiariausi, tačiau turime ir daugiau variantų!
Minimalus kiekis: 1
"CITRINA" - traškūs trupiniai; citrinų kurdas; padeginta Itališka merenga (crispy crumbs; lemon cream; burned Italian merengue) "PANAKOTA - KOKOSAS" - kokosų pieno panakota su tropinių vaisių confit ant viršaus (coconut milk panacotta with tropical fruit topping) "PANAKOTA - BRAŠKĖ" - braškinė panakota su raudonų uogų confit (strawberry panacotta with red berries topping) "SICILIJA" - pistacijų ir balto šokolado kremas; biskvito trupiniai; aviečių confit; balto šokolado - maskarponės ganašas (pistachio and white chocolate creme; biscuit crumbs; raspberry confit; white chocolate - mascarpone ganache) "VASARA" - maskarponės ir grietinėlės plaktas kremas; sezoninių uogų sluoksniai (mascarpone and cream creme; seasonal berries)
Minimalus kiekis: 10
"MACARONS" - skoniai derinami individualiai (flavors picked individually) "TARTALETĖ - PISTACIJA" - pistacijų kremas; aviečių confit; balto šokolado ganašas (pistachio cream; raspberry confit; white chocolate ganache) ZEFYRAI - skoniai derinami individualiai (flavors picked individually) "BRAUNIS" - klasikinis šokoladinis pjaustom as gabaliukais (classic dark chocolate Brownie cake cut in pieces) "VASARA" - maskarponės ir grietinėlės plaktas kremas; sezoninių uogų sluoksniai (mascarpone and cream creme; seasonal berries) "PAUKŠČIŲ PIENAS" - biskvitas su pistacijomis; aviečių mameladas; pistacijų paukšščių pienas (biscuit with pistacio; raspberry marmalade; pistachio "bird's milk") MORENGAI (merengue) Susitarus individualiai galime pagaminti ir kitus desertus.
Minimalus kiekis: 5