Patiekalai: - Kepta vištienos krūtinėlė grietinelės/žolelių padaže. (Šviežios daržovės ir ryžiai arba bulvių kroketai) - Kiaulienos spandinės kepsnys. (Keptos daržovės, bulvių gratinas ir naminis demi glaze padažas - Kepta atlanto menkė su žoleliu padažu. (Keptos daržovės ir ryžiai) - Bolivinės balandos su kepintomis daržovėmis ir parmezano sūriu Užkandžiai: -Naminių kiaulienos vyniotinių asorti (demi–glace bruknių padažas, vyne virtos kriaušės) - Vištienos terinas su rūkyta šonine, spanguolėmis -Jautienos liežuvis su krienų padažu -Silkė su kepintais baravykais -Silkė su marinuotais svogūnais -Menkės kepsneliai su sezamu -Lašišos Gravlax su marinuotomis alyvuogėmis -Baklažanų bokšteliai su džiovintais pomidorais/fetos sūriu -Tortilijos suktinukai (pasirinktinai: su kumpiu,su vištiena,su tunu,su lašiša ) Salotos: -Bulvių salotos su kumpio traškučiais, marinuotais agurkėliais, majonezo – baziliko padažu -Cezario salotos (pasirinktinai su vištiena, šonine, lašiša, krevetėmis) -Šviežių daržovių asorti Gėrimai: Vanduo su citrina/Gaiva Kava/arbata
Kaina vienam asmeniui: 30,00 €
Minimalus biudžetas: 200,00 €
Patiekalai: -Kepta lašišos filė (garintos daržovės, ryžiai) -Kiaulienos išpjovos medalionai (keptos daržovės, užkepta bulvių piure, baravykų padažas) -Vištienos krūtinėlės filė įdaryta sūriu/apsukta šonine su keptomis daržovėmis, bulvių kroketais, pievagrybių padažu -Baklažanų griežinėliai su fetos sūriu/džiovintais pomidorais Užkandžiai: -Giroje kepta kiaulienos sprandinė su demi-glace bruknių padažu, vyne virtomis kriaušėmis -Naminių kiaulienos vyniotinių asorti -Traškūs vištienos gabalėliai, pikantiškas padažas -Vištienos terinas su šonine/spanguolėmis -Jautienos liežuvis, krienų padažas -Silkė su kiviais/obuoliais -Silkė su kepintais baravykais -Česnakinės krevetės, avokado/mango salsa -Kepti menkės kepsneliai, sezamas -Lašišos Gravlax, marinuotos alyvuogės -Baklažanai su džiovintais pomidorais/ fetos sūriu Salotos: -Bulvių salotos su kumpio traškučiais, marinuotais agurkais, majonezo/ baziliko padažu -Šviežių daržovių asorti su marinuotomis alyvuogėmis -Cezario salotos (su šoninė, su krevetės, su lašiša, su vištiena) Gėrimai: Vanduo su citrina/Gaiva Kava/arbata
Kaina vienam asmeniui: 35,00 €
Minimalus biudžetas: 200,00 €
Patiekalai: -Anties šlaunelė Confit/raudonojo vyno padažas/bulvių-pastarnokų piure/ garinti brokoliai -Jautienos išpjovos steikas/ demi-glaze padažas/ keptos daržovės /bulvės fri -Kepta lašišos filė/lęšių karis/kepti burokėliai/rukola Užkandžiai: -Giroje marinuota-kepta kiaulienos sprandinė/demi-galze padažas/keptos kriaušės -Vištienos terinas su rūkyta šonine, pistacijomis ir spanguolėmis -Vištienos rutuliukai su konservuotu persiku -Lašišos terinas nori lape su citrinų želė ir masago ikrais -Česnakinės krevetės/aplesinų salsa- verde padažu (patiekiama taurelėje) -Lašišos filė kąsneliai su tepamo sūrelio ir masago ikrų kremu -Silkės užkandis su kepintais baravykais -Bakalžanų suktinukai/varškės kremas/ saulėje džiovinti pomidorai -Tartaletė su kepta antiena ir rojaus obuoliuku Salotos: -Brokolių salotos su majonezo padažu, apelsinais, moliūgų sėklomis/ vyšniniais pomidorais -Cezario salotos (salotos, skrebučiai, sūris, padažas) -Keptų baklažanų salotos su feta, avinžirniais ir žolelių padažu -Šviežių daržovių asorti Gėrimai: Vanduo su citrina/ Gaiva Kava/arbata
Kaina vienam asmeniui: 40,00 €
Minimalus biudžetas: 250,00 €
Meniu derinamas individualiai
Kaina vienam asmeniui: 45,00 €
Minimalus biudžetas: 300,00 €
Kaina nurodyta už 1 valandą.
Viršvalandžiai skaičiuojami nuo: 22:00