• 750 € min. išleidžiamas biudžetas
  • 80 svečių
  • Maitinimas įskaičiuotas

Apie

Skelbimas atnaujintas: 2024-11-05

„Astorija Brasserie“ restorane atstumas nuo Vilniaus iki Paryžiaus staiga sutrumpėja. Čia intriguojančios gastronominio pasaulio istorijos pasakojamos tiesiog lėkštėje. Netikėtas klasikinės Prancūzijos virtuvės patiekalų interpretacijas kuriame įkvėpti senųjų aukštosios virtuvės receptų knygų ir pagarbos sezoninėms gėrybėms. Mūsų Nicos salotas, midijas ir desertą „Pavlova“ galima pagrįstai vadinti neblėstančia Vilniaus gastronomine klasika, derinama su išskirtine vyno kolekcija iš viso pasaulio. Kol mėgausitės ypatingų skonių kelione, už didelių verandos langų keisis abejingų nepaliekantis Vilniaus senamiesčio peizažas.
  • 750 € min. išleidžiamas biudžetas
  • 80 svečių
  • Maitinimas įskaičiuotas

Nuoma kartu su banketiniu maitinimu

Meniu
50 €

Pasitikimas - taurė putojančio vyno ir du vieno kąsnio užkandžiai, šaltas užkandis, karštas patiekalas, desertas, kava, arbata, vanduo. Konkretų meniu deriname su klientais. Maisto meniu kaina asmeniui 50 Eur. Norint užsakyti visą restoraną privačiai šventei minimalus išleidžiamas biudžetas maistui ir gėrimams yra 2000 Eur.

Kaina vienam asmeniui: 50,00 €

Paslaugos kaina atskaitoma iš minimalaus išleidžiamo biudžeto.

Daugiau

Pasirinkite papildomas paslaugas

Apgyvendinimas
100 €

Renginio vieta gali apgyvendinti 283 asm.. Apgyvendinimo kaina nurodyta vienam asmeniui nakčiai.

Daugiau
Šventės vietos nuomos viršvalandžiai
100 €

Kaina nurodyta už 1 valandą.

Viršvalandžiai skaičiuojami nuo: 00:00

Daugiau

Paslaugos teikimo vieta

Didžioji gatvė 35/2, Vilnius, Vilniaus apskr.Kaip man ten patekti?

Kita informacija

  • Bendra informacija
  • Profesionalios paslaugos teikiamos nuo 2022 m.
  • Kalbos:
    • Lietuvių
  • Minimalus aptarnavimo mokestis taikomas tik maitinimui bei gėrimams. Minimalus aptarnavimo mokestis: 750 €
  • Infrastruktūra
  • Furšetui telpa 80 asm.
  • Banketui telpa 80 asm.
  • Nakvindina 283 asm.
  • Nėra atskiros vietos vestuvių ceremonijai
  • Kėdžių ir stalų užtenka maksimaliai žmonių talpai
  • Inventorius
  • Stalai
  • Kėdės
  • Staltiesės
  • Servetėlės
  • Stalo reikmenys
  • Projektorius
  • Ceremonijos vieta
  • Maistas ir gėrimai
  • Mūsų virtuvė:
    • Prancūziška
  • Neleidžiama atsivežti kitų maitinimo teikėjų
  • Galite atsinešti savo gėrimus, bet už kiekvieną butelį taikomas kamščio mokestis

Apgyvendinimas

Vienvietis kambarysKambariai: 1
Dvivietis kambarysKambariai: 93
Trivietis kambarysKambariai: 32

Leidimai ir draudimai

  • Laikas, nuo kada galite pradėti ruoštis šventei, yra derinamas individualiai
  • Laikas, iki kelintos valandos reikia demontuoti įrangą, yra derinamas individualiai
  • Laikas, nuo kada svečiai gali apsigyventi kambariuose, yra derinamas individualiai
  • Viduje nėra jokių garso apribojimų
  • Lauke nėra jokių garso apribojimų

Mokėjimai

15%
Avanso dydis mokamas paslaugų užsakymo metu
Likusi kainos dalis sumokama šventės dieną
Paslaugų užsakymui naudojama paslaugos teikėjo sutartis
Paslaugos ir jų kainodara yra vienoda visiems švenčių tipams
Mokėjimo būdai:
Grynieji pinigai
Bankiniai pavedimai

Rezervacijų atšaukimo politika

Nemokamas rezervacijos atšaukimas netaikomas
Keisti renginio datą neleidžiama. Pakeitus datą reikės atšaukti turimą rezervaciją.

Atsiliepimai

4.5 · 11 atsiliepimų
Dangė Valentė - Durrett rugs. 26, 2023
Great place to have business lunch or dinner!
Dangė Valentė - Durrett rugs. 26, 2023
Great place to have business lunch or dinner!
Tomas Mileris lapkr. 10, 2023
Gastrononijos savaitės meniu. Prastai.... Šukutės užmuštos svogūnais. Ir seviche turi būti rūgštus, o ne saldus. Krevetės su sviestu tiesiog maldavo bent jau laimo skiltelės....jau nekalbu apie druską Žuvis buvo gerai iškepta, bet irgi be skonio. Panaši situacija ir su žandais, tik jiems dar ir valandėlės troškinimo trūko. Ir kaip visada prieskonių. Pavlova buvo ne pavlova.....na uogos buvo skanios, o desertui trūko.....cukraus......😅 Aptarnavimas irgi su niuansais, bet čia jau smulkmena.
Tomas Mileris lapkr. 10, 2023
Gastrononijos savaitės meniu. Prastai.... Šukutės užmuštos svogūnais. Ir seviche turi būti rūgštus, o ne saldus. Krevetės su sviestu tiesiog maldavo bent jau laimo skiltelės....jau nekalbu apie druską Žuvis buvo gerai iškepta, bet irgi be skonio. Panaši situacija ir su žandais, tik jiems dar ir valandėlės troškinimo trūko. Ir kaip visada prieskonių. Pavlova buvo ne pavlova.....na uogos buvo skanios, o desertui trūko.....cukraus......😅 Aptarnavimas irgi su niuansais, bet čia jau smulkmena.
Gabija Balevičiūtė lapkr. 11, 2023
Labai jauki aplinka, o maisto skonis 10 balų! Mus aptarnavo barmenas Danas, nuostabus žmogus turintis puikų humoro jausmą. Vien jo dėka vakaras buvo nepakartojamas! Ačiū!
Gabija Balevičiūtė lapkr. 11, 2023
Labai jauki aplinka, o maisto skonis 10 balų! Mus aptarnavo barmenas Danas, nuostabus žmogus turintis puikų humoro jausmą. Vien jo dėka vakaras buvo nepakartojamas! Ačiū!
Šarūnas Mačiulis spal. 22, 2023
Puiki vieta poilsiui ir šventėms
Šarūnas Mačiulis spal. 22, 2023
Puiki vieta poilsiui ir šventėms
Dar Dud spal. 26, 2023
Labai skanus pusryciai.
Dar Dud spal. 26, 2023
Labai skanus pusryciai.
Rašyk šventės vietai
Pasirinkta data
Pasirinktos paslaugos:
Meniu
50,00 €
Minimalaus išleidžiamo biudžeto likutis
700,00 €
Preliminari kaina:
750,00 €
Preliminarus avansas:
112,50 €
Breezit mokestis:
0,00 €
Jūs nebūsite apmokestinti.Paslaugos teikėjas atsakys per 24 valandas.
Dažniausiai užduodami klausimai
Navigacija
> Šventės vietos > > Vilnius > Astorija Brasserie
  • 750 €Prel. kaina
  • Įsiminti